izunya napisał(a)

zaczelam interesowc sie kosmetykami naturalnymi. wypisalam sobie skladniki szkodliwe i poszlam do sklepu!99% kosmetykow, ktorych uzywalam do tej pory, o ktorych myslalam, ze sa OK dla mojej skory okazala sie przepelniona spieniaczami, konserwantami, substancjami rakotworczymi lub uszkadzajacymi plod!!szok!
pozniej preszukalam internet w poszukiwaniu "oko-testu" i ku mojemu zdziwieniu firmy jak np Yves Rocher, Avon, Palmolive, Colgate sa uwazane za wadliwe!no i na opakowaniach oczywiscie to samo-jeden wielki shit.
a Carefour'ze znalazlam mleczko do demakijazu Agir Bio Carefour calkowicie naturalne w calkiem przystepnej cenie-14zl za 200ml.czy znacie jeszcze jakies miejsca gdzie mozna kupic takie kosmetyki za korzystna cene?slyszalam, ze Drogeria Natura tez wypuscila jakas serie.
probowalyscie cos?
dodam jeszcze, ze Tesco rowniez robi zywnosc Tesco Organic.probowaly ktores z Was?

Z tego co ja się orientuje i używam bardzo dobrą firma tego typu jest młoda marka "Beautycycle" , a wręcz boską i naprawde wręcz nazwana marka botaniczna gdyż w składzie ma ok 90% naturalnych składników pochodzących z ekologicznych plantacji brazylii meksyku jest ARTISTRY :) Szczerze to jestem idolem tych marek, mam dostęp do eksperta z tej dziedziny :)