Zabieg taki trwa co prawda trochę czasu ale efekty są naprawdę rewelacyjne. Miałam to robione metodą jeden do jednego, czyli jedna rzęsa syntetyczna do rzęsy naturalnej. Kiedyś codziennie malowałam rzęsy i spędzałam trochę czasu przed lusterkiem rano żeby je wytuszować porządnie, a teraz wychodzę z domu bez tego. Jak idę na jakąś imprezę to maluję te rzęsy i wtedy efekt jest już w ogóle piorunujący
-
Napisano: 26 kwietnia 2010, 14:36
Nic się nie odkleja, coś Ty!
Zabieg taki trwa co prawda trochę czasu ale efekty są naprawdę rewelacyjne. Miałam to robione metodą jeden do jednego, czyli jedna rzęsa syntetyczna do rzęsy naturalnej. Kiedyś codziennie malowałam rzęsy i spędzałam trochę czasu przed lusterkiem rano żeby je wytuszować porządnie, a teraz wychodzę z domu bez tego. Jak idę na jakąś imprezę to maluję te rzęsy i wtedy efekt jest już w ogóle piorunujący
Efekt zabiegu utrzymuje się przez okres kilku tygodni do kilku miesięcy (wraz z naturalnym wypadaniem rzęs tracimy powoli także te przedłużone, oczywiście rzęsy odrastają, dzięki czemu można uzupełniać ubytki). Nie mam niestety swojego zdjęcia z przed i po zabiegu żebyś mogła to porównać, ale tutaj gdzie robiłam zresztą są przykładowe więc zobacz: http://www.studiokleopatra.pl/index.php?section=29