13-latka prosi o odpowiedzenie na kilka pytanPOmocy!!
odpowiedz-
Napisano: 19 sierpnia 2009, 19:43
Oj, nie przejmuj się. Ja mam 15lat (idę do 3 gim.) i nie wiele więcej pod bluzką od Ciebie. Za to mam ładną twarz i długie nogi, a chłopakom się podobam
Nie każdy facet ogląda się za dużym biustem
-
Napisano: 20 sierpnia 2009, 15:51
na wszystko przyjdzie pora zobaczysz . śłuchaj rad starszych koleżanek , buziaki i głowa do góry
-
Napisano: 30 sierpnia 2009, 20:37
Dzieki wam bardzo:* juz coraz mniej sie tym przejmuje heh
ale juz cos sie dziejee
moze bardzo wolno alee.
i mam jedno pytanie taka dziewczyna mi tu napisala ze od pasty do butow jej zaczekly rosnac piersi xd. ale czy to mi pomorze przecierz to jest czarna maz.a ja mam podraznione sutki bo mi skura schodzila.;/ wiec moze lepiej nie.? bo jak mnie zacznie szczypac.:/ narazie musze poczekac.
a co do cwiczen cos o tym czytalam ale to chyba dla strszych dziewczyn kture ,maja piersi ale male a ja praktycznie wogole nie mam wiec czy to mi napewno pomozee.? -
Napisano: 2 października 2009, 18:10
mam 13 lat ale nie moge znaleść chłopaka co mam zrobbić -
Napisano: 21 maja 2011, 17:35
Hej ja też w tym roku ide do pierwszej gimnazjum mam podobny problem bo jestem drobna ale już cos pojawiac sie zaczyna i to coraz bardziej
też sie tym troche przejmowałam bo tylko jedna dziewczyna z mojej kalasy ma mniejsze odemnie i teraz też troche ale jakoś od chłopaka niegdy nie usłyszałam gupich docinków jeśli o to chodzi i też dużo chłopaków też sie mną interesowali nawet starci
wiec nie martw sie masz śliczna buzie
-
Napisano: 26 listopada 2011, 21:42
kiedy byłam w twoim wieku też nie miałam dużego biustu ale byłam strasznie wysoka dziś mam 21 lat i całkiem spory biust... i facet też się znalazł...nie przejmuj się i nie szukaj sobie chłopaka na siłę... jesteś śliczną dziewczyną więc nie martw się później będziesz miała chłopców na pęczki...