Ps.: Nie jestem ofiarą trendów, ale chcę mieć w szafie parę mega hitów!
Co będzie modne w sezonie wiosna-lato 2012?
odpowiedz-
Napisano: 4 stycznia, 23:16
Dziewczyny! Nie wiem, jak Wy, ale ja zaczynam już gromadzić garderobę na następny sezon. Na razie staram się wybierać z wyprzedaży zimowych to co nada się na ciepłe miesiące. I tu robi się problem. Co będzie modne wiosną? Np. na wyprzedażach jest sporo rzeczy w wężową skórkę, ale nie wiem czy ją kupować. W niektórych pismach twierdzą, że wężowa skórka wychodzi z mody, ale w niektórych kampaniach reklamowych na naszej Stylistce widać ten motyw. Co o tym sądzicie?
Ps.: Nie jestem ofiarą trendów, ale chcę mieć w szafie parę mega hitów!
-
Napisano: 5 stycznia, 13:11
Jeśli zainwestujesz w pastele, kolory neonowe lub koronkę to na pewno będziesz wciąż modna wiosną. Pomyśl też o takich elementach jak plis czy kołnierzyk
Stylistka femelo.com -
Napisano: 12 stycznia, 18:22
Z tego co obserwuję, to rzeczywiście będą pastele. Z kampanii reklamowych światowych marek wynika też, że obok hitowej od kilku lat długości maksi, modne będą też sukienki i spódnice midi. Dalej na czasie będzie też retro, ale już nie lata 60 tak jak zimą, ale lata 70. - szwedy, wzorzyste bluzki i sukienki itp.
ja jestem na tak. Wrzucajcie dziewczyny, jakieś inne swoje obserwacje. Trzeba się zorientować w końcu, co kupować na wyprzedażach. 
-
Napisano: 13 stycznia, 13:16
nadchodzący sezon wiosna-lato 2012 zdominują kolory i motywy afryki desenie nawiązujące do skór afrykańskich w tym skóra węża. Będzie modny także styl cygański:zamaszyste długie spódnice , oraz skąpe sukienki w orientalnych deseniach. Kwiaty w ubiegłym sezonie królowały w wersji romantycznej , teraz będą duże , wyraziste i pojawią się na ciemnym tle. Pastele i kiolor biały i koronka także pojawią się w nadchodzącym sezonie -
Napisano: 20 stycznia, 10:41
w nadchodzącym sezonie nadal modne będą materiały błyszczące i sty retro!!!Czarnulkaaa -
Napisano: 25 stycznia, 23:33
Modne wiosną 2012 będą znowu kolory i color-block. Łączymy kolory na zasadzie kontrastów!Wiosna kojarzy się z miłością, romantycznością i lekkością. Może dlatego projektanci proponują nam dużo pastelowych barw i lekkich stylizacji. Mile widziane są koronki, hafty i printy. Wiosną w modzie będzie geometria i pasy. Pamiętajmy o tym, że paski mogą wizualnie wyszczuplać oraz dodawać trochę ciałka tu i ówdzie.Odzież damska - bluzki, szale, portfele, torebki damskie, rajstopy Gatta -
Napisano: 27 stycznia, 13:03
Kolory moja droga
Będzie tej wiosny kolorowo! Modne będą połączenia jaskrawych kolorów typu pomarańczowo-różowe, albo troszkę delikatniej też można połączyć czerń z różowym, pomarańczowym czy nawet zielonym. A można też pójść w zupełnie ciemne kolory i dać tylko taki akcent http://pimente.pl/do/item/1201-1/Ribadeo -
Napisano: 27 stycznia, 21:48
-
Napisano: 12 lutego, 18:24
też się zgodzę co do kolorów z dziewczynami. jak zwykle mają być też modne kwiaty. słyszałam również o motywach zwierzęcych na swetrach, bluzkach(np tygrys, wiewiórka itp), jak również ten wzór wężowy. jak wpiszesz w google "motyw zwierzęcy" to Ci wyskoczy artykuł, że jest modny 2012
-
Napisano: 16 lutego, 10:24
w nawiązaniu do wiosennych stylizacji w swoim bazarku mam kilka rzeczy, które odpowiadaja nadchodzącym trendom kontrastowe kolory, pastele, oraz coś wieczorowego http://www.stylistka.pl/bazar/megi888/produkty/ -
Napisano: 16 lutego, 14:01
Z moich dotychczasowych obserwacji największe trendy to:
- żółty - słoneczny, albo kanarkowy
- wszelkie pastele
- krótkie topy odsłaniające talię - OMG
- dekolt carmen - taki hiszpański z odsłoniętymi ramionami
- szorty w towarzystwie marynarek.
Ja z tych wszystkich trendów stawiam na pastele. A Wy dziewczyny? -
Napisano: 22 lutego, 23:39
Z pewnością pastele! Mietowe marynarki i przeróżne łączenia pasteli. Doskonale prezentują się zarówno na opalonej jak i normalnej skórze. z pewnością bedzie to słodkie lato
www.desirebutik.pl - markowy butik na każdą kieszeń! -
Napisano: 1 kwietnia, 18:54
Zdecydowanie zgadzam się z przedmówczyniami. Ta wiosna będzie bardzo kolorowa, najważniejsze są pastele - różne odcienie - koralowe, pomarańczowe, miętowe, żółte. Ja się ostatnio zauroczyłam kolorem miętowym - chyba wszystkie odcienie. znalazłam w echo sukienkę w takim kolorze i nie wiem jakie dodatki do niej dobrać? może mi coś poradzicie, co pasuje do mięty? -
Napisano: 11 kwietnia, 9:01
stylistka_femelo napisał(a)
Jeśli zainwestujesz w pastele, kolory neonowe lub koronkę to na pewno będziesz wciąż modna wiosną. Pomyśl też o takich elementach jak plis czy kołnierzyk
Ach.. Zgadzam się
Koronki mi jeszcze brakuje... ;D -
Napisano: 12 kwietnia, 22:07
Moim zdaniem wielkim hitem będą obcasy z czubem w szpic , bez przesady jak było to ostatnio ale delikatnie . I oczywiście zwiewne koszule . Radziłbym zainwestować w neonowe dodatki .
___________________________________________________________________________________________________________
Zapraszam na nasz blogspot
http://glamroomco.blogspot.com/