Czy baleriny będą modne wiosną 2012?
odpowiedz-
Napisano: 22 grudnia 2011, 19:07
Modne sa już od kilku sezonów. Wcześniej lansowały je gwiazdy filmowe, ostatnio oskarowy film "Czarny łabędź". Czy wiosną 2012 będą nadal modne? Znalazłam piękne w kolekcji Nessi, w marynarskim stylu i nie tylko, w dobrej cenie. -
Napisano: 22 grudnia 2011, 23:37
mi się wydaje że baleriny nie są modne/niemodne że są one po prostu stałym elementem i stał się już pewnym klasykiem. Conajwyżej konkretne fasony/kolory/wzory balern mogę być modne nie mode. Ja w balerinach chodziłam i chodzić będę
kup taniej torebkę na www.etorebka.pl - 5%
wpisz kod 0eb0b7f7 lub wejdź na stronę przez ten link:
http://etorebka.pl/?KodRabatowy=0eb0b7f7
-
Napisano: 18 stycznia, 8:20
Jest tyle możliwości stylizacji takiego bucika, nie muszą być nudne i szkolne. Będą modne, są świetną alternatywą dla obcasów, mimo płaskiej podeszwy-eleganckie.
Uwielbiam
-
Napisano: 18 stycznia, 16:38
Zgadzam się z przedmówczyniami. Baleriny to już nie moda, ale klasyk.
Zauważyłam jednak, że modne będzie coś, co niby przypomina baleriny, ale ma strasznie grubą, niemal koturnową podeszwę. Dziwne no nie? Co o tym myślicie? -
Napisano: 19 stycznia, 12:49
Ja nie noszę balerinek - mam szczupłe stopy i takie buty odstają i po prostu spadają mi z pięt
Czy któraś z Was wie, gdzie można kupić wąskie baleriny? -
Napisano: 19 stycznia, 20:58
wiki_style napisał(a)
Zgadzam się z przedmówczyniami. Baleriny to już nie moda, ale klasyk.
Zauważyłam jednak, że modne będzie coś, co niby przypomina baleriny, ale ma strasznie grubą, niemal koturnową podeszwę. Dziwne no nie? Co o tym myślicie?
Jeju strasznie śmieszne te buciory.
jak tylko zobaczę takie w sklepie koniecznie przemierzę. Ciekawe jak będą wyglądały na nodze. 
-
Napisano: 20 stycznia, 10:35
Baleriny to stały element ubioru, więc na pewno i w tym sezonie pełno będzie tego na ulicach
"Hey hey, my my
Rock and roll can never die..." -
Napisano: 28 stycznia, 22:46
Baleriny zawsze beda modne sa wygodne więc kto nie chciałby ich nosic
-
Napisano: 30 stycznia, 21:04
zdecydowanie, baleriny to juz klasyk
a te przedstawione na zdjęciu są fajne. Podobają mi się takie modele, które mają nosek w innym kolorze niż reszta 
-
Napisano: 31 stycznia, 12:18
Oby zawsze były inaczej bym tego nie przeżyła!
A tak na serio to uwielbiam chodzić w balerinkach, dlatego już nie mogę doczekać się wiosny. Co prawda już nową parę tych butów na wiosnę mam zakupioną. -
Napisano: 31 stycznia, 14:51
bardzo lubię baleriny i mam nadzieję, że jeszcze długo będą w modzie
na codzienną bieganinę nie ma lepszych butów 
-
Napisano: 1 lutego, 12:00
Są nie tylko wygodne, ale i jest ich bardzo duży wybór, różne kolory, wzory także można przebierać ile się da. -
Napisano: 3 lutego, 12:59
To prawda wybór jest ogromny
ja niestety nie mogę często nosić bo mam halluksy i ortopeda mi odradził balerinki ;/ macie może jakieś sprawdzone, bardzo wygodne warte polecenia? 
-
Napisano: 3 lutego, 21:32
Będą modne, chociaż w tym sezonie powalczą trochę z lordsami.htttp://animated-magic.blogspot.com -
Napisano: 5 lutego, 0:05
Distant napisał(a)
Będą modne, chociaż w tym sezonie powalczą trochę z lordsami.
Dokładnie. Jedyne co można "zarzucić" takim butom to to, że noga jednak ciut ładniej wygląda choćby na małym obcasie.włosomaniaczka
-
Napisano: 17 lutego, 13:40
,,Baleriny zawsze będą modne'' - zgadzam się z ta opinią, ponieważ nigdy się nam nie znudzą są wygodne i zawsze ładnie wyglądają dopasowane -
Napisano: 17 lutego, 14:32
moim zdaniem najmodniejsze będą mokasyny, takie jak te http://magosklep.pl/526-clarks-3854.html
W sumie mokasyny już jakiś czas temu się pojawiły ale nie zrobiły chyba furory, przynajmniej u mnie. Chociaż teraz coraz bardziej się przekonuję do nich