jaka fryzura?
-
Napisano: 1 lipca 2008, 15:29
mam małą prośbę prosze o kilka fotek fryzur z grzywką oraz fryzur EMO na adres madzia0910@o2.pl z góry dziękuje..... -
Napisano: 1 lipca 2008, 16:54
paulina 804 z rzeczywstosci mam wrażenie że odrobinke jestem szczuplejsza na twarzy.na tym zdjeciu jakoś tak wyszłam szerzej ze tak powiem,podoba mi sie ta fryzurka ale mam jeszcze jedno pytanko. chodzi o to że od małego mam przedziałek na jedna strone z boku czy to nie bedzie przeszkadzało w ułożeniu takiej fryzury jakma natalie portman?i jeszcze pytanko odnosnie tego koloru.lepiej zrobić pasemka czy jeden kolor? -
Napisano: 1 lipca 2008, 17:09
Paulina 804 czy mogłabys mi podac numer swojego gg?mam jeszcze kilka pytan wiec może przez gadu gadu moglabys mi doradzic?jesli to nie klopot -
Napisano: 1 lipca 2008, 19:52
myślę, że nie. jeśli włosy ci się dobrze układają i nie masz ich zbyt wiele (a nie masz gęstwiny jak widać) to przedziałek będzie się układał spokojnie. -
Napisano: 1 lipca 2008, 19:55
8025807. ale będę dopiero w czwartek bo jutro szykuje się wyjazd
-
Napisano: 1 lipca 2008, 22:20
witajcie, to znowu ja hehe..chcialam tylko prosic WSZYSTKICH o porade czy pasowalyby mi ciemne wlosy i grzywka tak jak na pierwszym zdjeciu czy zostac przy baleyagu blond plus braz. Jakie jest Wasze zdanie? bo wacham sie juz od pol roku...z gory dziekuje! zalacze troche zdjec i stronke jedna: www.mysia8891.fotka.pl -
Napisano: 1 lipca 2008, 23:16
Witam!
Bardzo dziekuje za rady i mam jeszcze jedno pytanko czy pasowala by mi fryzurka na boba tylko taka z tych dluzszych..moje zdjecia sa na stronie 134 a ponizej zlaczam pare moich typow -
Napisano: 2 lipca 2008, 11:44
Witam tak pani już mi doradzała ale jeszcze nie poszłam do fryzjera bo nie jestem pewna co do fruzury mogłaby mi pani odpowiedzieć czy psuje do mnie grzywka na prosto czy na ukos i podać zdjęcia fryzur jakie do mnie paują na krótkich i długich włosach byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. -
Napisano: 2 lipca 2008, 16:49
a nie za młoda na takie pytania i takie strony jeszcze? -
Napisano: 2 lipca 2008, 17:55
Bardzo prosze o pomoc! Wybieram sie do fryzjera ale nie mam pojecia o jaki kolor i fryzurke powinnam poprosic. -
Napisano: 2 lipca 2008, 18:36
X-stylistko, prosiłabym o dobranie fryzury do mojej twarzy. Zdjęcia wysłałam na maila. Obecnie mam długie włosy za łopatki obcięte na półokrągło, w dodatku bardzo się puszą. Na jednym zdjęciu mam rozpuszczone a na drugim spięte, czasem się zastanawiam czy zostawić takie długie czy może by je skrócić tak aby było widać szyję. W dodatku jakoś źle czuję się z przodu, jak spinam włosy do góry to jest ok, ale jak już rozpuszczę to mi przeszkadzają. Dlatego może przydałaby mi się jakaś grzywka. I mam też wrażenie, że nie pasują mi proste włosy przy policzkach, więc myślałam o pazurkach. Bardzo proszę o jakieś propozycje. Chciałabym coś zmienić, bo czuję, że obecna fryzura jakoś mi nie pasuje. -
Napisano: 2 lipca 2008, 18:56
a czy ta fryzurka też nie bedzie mi pasować?
prosze ewentualnie wstawić jakieś fryzury emo które by mi pasowały -
Napisano: 2 lipca 2008, 19:16
Witajcie
Mam dylemat, a mianowicie zastanawiam się czy będzie mi pasowała fryzura a'lla bob? Gdybyście mogły mi doradzić ewentualnie zaproponować inne w jakich wyglądałabym zachęcająco, sexy ale zarazem delikatnie i romantycznie.
Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi xD
Pozdrawiam. -
Napisano: 2 lipca 2008, 20:36
Ciekawe co dzieje sie z nasza X - Stylistka, jest na urlopie? Czy nie daj Boze zachorowala ?
(
Martwimy sie o Nia!!! -
Napisano: 3 lipca 2008, 0:44
Witam,
szukam dla siebie odpowiedniej fryzury. Otóż mam wlosy troszke za ramiona i od ścieniowania (rok temu) zaczęły się kręcic. Nie jestem zadowolona z ich wygladu, poniewaz po zastosowaniu szamponu i pianki z linii Nivea do włosów kręconych i falowanych po pewnym czasie wyglądam jakbym się wcale nie czesała, a włosy sa miejscowo posklejane, a nie wygląda to estetycznie. Prosze o pomoc.
P.S Podalam zdjęcia z wyprostowanymi włosa z jak i "kręconymi" -
Napisano: 3 lipca 2008, 1:04
awenita - masz racje, ze wlosy powinny zostac wyeksponowane, a nie uwiazane - doslownie
! Prponuje dlugosc za lopatki, jak stwierdzilas, ale grzywka powinna zostac bardziej wycieniowana i postrzepiona, np. jak u A. Simpson na fotce. Z przodu pasma powinny byc dokladnie wystopniowane, a z tylu wyrownane - bedziesz miala ulatwione poprawienie fryzury, czyli jedynie podciecie na rowno
. -
Napisano: 3 lipca 2008, 1:11
mysle ze by pasowala...ale jeszcze lepiej dluga prosta grzywka