jaka fryzura?
-
Napisano: 9 listopada 2008, 22:08
Malajka - moim zdaniem powinnas rozwazyc opcje przefarbowania sie na rudy odcien. Ciemny kolor, choc takim Natura Ciebie obdarzyla, niezbyt Ci sluzy i rzeczywiscie - wyglada dosc smutno. Za blondem, a tym bardziej za polaczeniem blondu i brazu nie jestem. Mysle, ze bardzo korzystnie wygladalabys w odcieniu, jaki obecnie nosi A. Simpson (foto). Jesli jednak nie jestes bytnio przekonana co do rudosci na calych pasmach, to proponuje dolozeniu takze kilku psemek blondu (2). Co do fryzury, to radze skupic sie na krotszych fryzurkach i dobrze wycieniowanych, np. taki delikatny wystrzepiony bob, kt. widzisz na 3. zdjeciu
. Jego plusem jest to, ze nie potrzebujesz prostownicy (przy cienszych wlosach) do jego ulozenia. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:08
ThisIsMe - juz odp. na Twoj pierwszy post, kt. zamiescilas na tym forum
. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:09
basia18 - uwazam, ze krotkie fryzury Ci nie sluza, dlatego 3maj sie dluzszych pasm
. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:14
Droga Stylistko nie wiem może po prostu niezbyt dobrze widzę ale nie mogę znaleźć tej odpowiedzi
Widzę tylko te na pytania dziewczyn powyżej i poniżej mnie. Pozdrawiam -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:16
oludenis - odpisalam Ci na poprzedniej stronie (a moze 2 wstecz), ze jednak jest za tym, abys nie zmieniala odcienia na jednolity blond, tylko nadal walczyla o ten karmel. Przewertuj te dwie ostatnie strony w poszukiwaniu posta, w kt. zamiescilam info co do konkretnego produktu. Przez pierwsze dwa tygodnie sprobuj odzyskac ten blond za pomoca szamponetek i szamponu dla wl. rudych. Co do szamponetki, to nie masz sie co martwic, bo nie zawieraja rozjasniacza, tylko pomagaja zrzucic ciemny odcien, troche go odswiezyc, ale na pewno nie zmienia go o kilka tonow
. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:18
Magda93 - nie jestem pewna, bo zdjecia sa dosc niewyrazne, ale wydaje mi sie, ze ta fryzurka by Tobie pasowala
. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:22
Asia2008 - masz owalna buzie, wiec teoretycznie pasuje Tobie kazda fryzura
-
Napisano: 9 listopada 2008, 22:27
DominikaCz - uwazam, ze powinnas zdecydowac sie na poldlugie wlosy. Ponizej zamieszczam moje propozycje fryzur. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:29
Przepraszam Cie ale pod moim postem jest wiadomość tylko dla "paulinki019", "swietadi" i "klaudusi" o mnie żadnej wzmianki nie ma. Pozdrawiam. -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:30
stylistko ale uwazam ze ta fryzura moze mnie torszke postarzec
chciala bym jakas taka bardziej młodzieżową fryzurę . -
Napisano: 9 listopada 2008, 22:30
stylistko ale uwazam ze ta fryzura moze mnie torszke postarzec
chciala bym jakas taka bardziej młodzieżową fryzurę . -
Napisano: 9 listopada 2008, 23:21
Droga Stylistko!! Jestem bardzo zaskoczona bo nie sadzilam ze moze mi pasowac rudy kolor..bardzo mi sie podoba taki odcien ale chyba tylko u innych..siebie jakos nie widze w takim kolorze..pomyslalam nad jakims odcieniem brazu ale jasnym..co o tym sadzisz
bardzo dziekuje za rady -
Napisano: 9 listopada 2008, 23:21
Droga Stylistko!! Jestem bardzo zaskoczona bo nie sadzilam ze moze mi pasowac rudy kolor..bardzo mi sie podoba taki odcien ale chyba tylko u innych..siebie jakos nie widze w takim kolorze..pomyslalam nad jakims odcieniem brazu ale jasnym..co o tym sadzisz
bardzo dziekuje za rady -
Napisano: 9 listopada 2008, 23:55
do xstylistka
No! teraz tak,wiem oco chodzi.jestes konkretna i robie jak kazesz.Pojawiac sie bede tutaj,ale juz nie bede Cie wypytywac,choc pytan mam tysiace,prywatnie jak bym miala z Toba kontakt,to bym nawet pytala czy kolczyki mi pasuja i oczywiscie jakie>jestes SWIETNA i za to Ci wielkie dzieki. Za 2 tyg sie pochwale co mi wyszlo i jak sie sprawy maja.Jeszcze raz Ci dziekuje bardzo. -
Napisano: 10 listopada 2008, 8:52
do oludenis
juz jestem wczoraj nie moglam tu byc poniewaz mialam imprezke w domku
to zrob moze faktycznie tak jak mowisz masz racje,a pozniej zrob tak jak radzi ci stylistka zawsze na blond jakis moze sobie zafarbowac wloski jak w tym co bedziesz zle sie czula
-
Napisano: 10 listopada 2008, 8:53
do oludenis to czekamy na fotki za jakis czas z pieknymi dlugimi kedełkami hehe
-
Napisano: 10 listopada 2008, 8:57
do grazka1979
Grazka,gdzie bylas?Napisz jak Twoje wlosy,szczerze,teraz.Mowisz za Ciemno Ci?Ty jakich uzywasz szamponow? -
Napisano: 10 listopada 2008, 9:43
do oludenis
bylam w domu mialam urodzinki wczoraj hehe.A moje włosy szczerze nie bardzo mi sie widza czuje sie taka ponura jakas wiesz nie specjalnie wiesz!Ja obecnie uzywam szamponu pantene pro-v tak jak mi napisalas i olejek do wlosow kallos zeby sie swiecily pieknie heh i maske do wlosow.To mowisz ze twoje kosmetyki fajne to super musze sobie je kupic i sprowac -
Napisano: 10 listopada 2008, 9:56
do oludenis
uciekam na zakupy z moja coreczka
bede po poludniu