Miss Polski 2011
odpowiedz-
Napisano: 4 września 2011, 19:44
średnio mi się widzi zarówno ona, jak i caly ten konkurs. Kiedyś wybory Miss były lepsze, chociażby pod tym kątem, że każda dziewczna sama wychodziła na środek, przedstawiała się, mówiła skąd jest, ile ma lat i czym się zajmuje (studiuje/pracuje/hobby). Pierwszą 14 wybrali baardzo zybko, nawet nie zdążylam się tym dziewczynom przyjrzeć... A oglądanie ich w tych choreografiach to nie to samo co przejście po długim wybiegu i jakaś autoprezentacja. Właśnie na tym nasze dziewczyny traca później na wyborach Miss World, nasi organizatorzy nie dają im tego przedsmaku.
Nie powiem, żeby była ona brzydka, żadna z dziewcząt nie była brzydka, ale brakowało im tego "czegoś". Całe szczęście nie wybrali typowiej Barbie
-
Napisano: 5 września 2011, 11:12
Moim zdaniem bardzo ładna, a na pewno ładniejsza od swych poprzedniczek. To właśnie ją typowałam, więc jestem zadowolona z przebiegu konkursu i jego ostatecznego wyniku. Ma śliczne włosy, cudowne pełne usta (urocza buzia) i nienaganną figurę. Moim zdaniem opinie, iż dziewczyna jest taka sobie, czy nieładna, są krzywdzące i niesprawiedliwe, ale każdy z całą pewnością ma prawo do odmiennego zdania, na ile jest ono szczere pozostawiam własnej refleksji. -
Napisano: 5 września 2011, 11:26
Szału nie robi, ale może po prostu nie uznaję takiego typu urody za najlepszy. -
Napisano: 5 września 2011, 11:31
Widziałyście wypowiedź naszej miss w TVn-e chyba ? Jak to zobaczyłąm to się popłakałam ze śmiechu
wizualnie też szału nie robi ale poziom intelektualny jest mega żenujący, cóż nie za intelekt ją wybierali ;] -
Napisano: 5 września 2011, 12:05
Nie podoba mi się, choć brzydka nie jest. Ogólnie większość kandydatek była bardzo poniżej średniej krajowej. Myślę, że wybierając bardziej słowiański typ urody mamy szanse przebić się na miss world czy universe, inaczej dziewczyny niczym się nie wyróżniają i giną w tłumie. Może za rok wybór będzie lepszy
. -
Napisano: 5 września 2011, 15:16
Nie przypada mi do gustu... ma brzydki nos i te pełne wargi sa aż za pełne, dlatego mi się nie podobają. Nie mówię że jest brzydka, po prostu wolę inny typ urody. Niestety nie okłamujmy się- na konku rsie Miss World zginie w tłumie...I skryć w błękicie wszystko radosne i całe życie zamienić w wiosnę...