MISS UNIVERSE 2011
odpowiedz-
Napisano: 15 września 2011, 14:24
Jak Wam się podoba Miss Universe 2011.
Moim zdaniem ładna, ale nie ma w sobie tego czegoś... -
Napisano: 15 września 2011, 16:01
Piękna Kobieta - nie mam co do tego wątpliwości, ale sądzę, że nasza Rozalia Mancewicz powinna zostać w tym konkursie doceniona, no, ale cóż ... -
Napisano: 15 września 2011, 17:07
ładna , ale nasza "Misska" też była ładna , a nie weszła nawet do półfinału. Szkoda -
Napisano: 16 września 2011, 12:59
A mi się strasznie podoba ta miss, ma właśnie to coś, bo wygląda na spontaniczną, kiedy się uśmiecha... A Rozalia - cóż, mnie nie przekonała, chyba nagrabiła sobie za dużo tą głupkowatą odpowiedzią na pytanie "Czym jest dla ciebie Polska"?..."Hey hey, my my
Rock and roll can never die..." -
Napisano: 16 września 2011, 13:15
Podobno te wybory to taka sama polityka jak przy Eurowizji.
A misska piękna
Tytuł jak najbardziej zasłużony 
-
Napisano: 17 września 2011, 0:25
Nie podoba mi się zwyciężczyni. Nasza była piękniejsza
Rozalka
Choć nie należy do najmądrzejszych urodę ma -
Napisano: 17 września 2011, 9:41
Niby sławi się naszą polską urodę, obcokrajowcom przyspiesza tętno gdy myślą o Polkach, nasi rodacy także sobie nas chwalą - jednym slowem Polska słynie z pięknych kobiet ale na wyborach Miss jakoś tego nie widać (tak samo jest z Rosjankami)...Polki nie są wybierane do ścisłej czołówki, czasami nasze "misski" bardziej przypominają południowoamerykańskie a nie słowiańskie piękności...Nie wiem czemu tak jest. Niby jesteśmy piękne a w wyborach Miss nie mamy szans. -
Napisano: 17 września 2011, 10:58
przyznam szczerze, że nie lubię konkursów piękności. Ocenianie ludzi po buźce jest jakieś takie... Płytkie. Uroda nie jest wyznacznikiem "fajności" drugiej osoby. Dla mnie tytuł Miss to żaden prestiż. Żaden sukces. Ktoś miał w życiu szczęście, że urodził się ładniejszym i tyle. -
Napisano: 19 września 2011, 7:55
Hmmm urodził się? Chyba raczej przerobił się...Brzmi bardziej odpowiednio jak a dzisiajsze realia niestety...Też nie oglądam konkursów piękności ale wszędzie o nich głośno i fotki lal w wieczorowych sukniach same nas atakują
-
Napisano: 22 września 2011, 0:12
Ładna dziewczyna, ale nasza reprezentantka była ładniejsza