Mnie zauroczyła suknia Vera Wang, chociaż ślubu nie biorę
Panny Młode 2011
odpowiedz-
Napisano: 21 marca 2011, 23:16
Jakie suknie ślubne wybierają panny młode w 2011 roku? Czy stawiacie na najmodniejszy kolor nude i drapowania oraz koronki, czy też przemawia do Was klasyczna biel?
Mnie zauroczyła suknia Vera Wang, chociaż ślubu nie biorę
-
Napisano: 23 marca 2011, 21:28
suknia jest przesliczna kolor tez piekny
ale do slubu to mi jeszcze daleko 
-
Napisano: 24 marca 2011, 0:28
A komu do ślubu blisko? Dla pierwszych odważnych mamy 3 ksiażki Poradnik panny młodej
Ale zainspirujcie nas i wrzućcie tu na forum zdjęcie najpiękniejszej Waszym zdaniem sukni ślubnej
A może swojej sukni ślubnej? -
Napisano: 24 marca 2011, 8:05
Mój folder komputerowy pod tytułem suknie ślubne jest wypełniony prawie do granic mozliwości. Biorę ślub w sierpniu 2011 i myśle ze szał wyboru sukienki mam juz za sobą. Początki poszukiwań zaczeły się w internecie. Chciałam wam pokazać i moze kogoś zainspirować suknią ślubną Monique Lhuillier, która jest moim zdaniem małym dziełem sztuki.Suknia szykowna i ponadczasowa. Kolor nude/bez idealnie pasuje do aktualnych trędów. Ona była moim pierwszym ideałem. -
Napisano: 24 marca 2011, 10:14
Sweetie książkę już masz pewną! Suknia jest PRZEPIĘKNA!
) ale jeśli pokażesz coś więcej ze swojego folderu to będziemy jeszcze kilka razy zbierać szczękę z podłogi, tak jak na widok tej sukni. To nie suknia, to naprawdę dzieło sztuki! 
-
Napisano: 24 marca 2011, 11:10
Dla mnie najpiękniejsza to koronka... Romantyczna i elegancka. Ja właśnie taką wybiorę na swój ślub w 2012. Co prawda jeszcze rok, ale już ciepłą wiosną zacznę szukać i przymierzać! A taki poradnik... bardzo by mi się przydał
Pozdrawiam! -
Napisano: 24 marca 2011, 11:40
A ja Wam pokażę moją suknię ślubną,może nie jakaś wymyślna ale zależało mi aby suknia była skromna a zarazem elegankca.Sądzę,że cel udało mi się zdobyć
Umieszam również dodatki jakie sądzę,że będę miała do niej ...
Mam nadzieję,że się Wam spodoba
-
Napisano: 24 marca 2011, 14:20
Mój styl to vintage
) Prześliczne sukienki długości 3/4 lub krótkie z kolorowymi dodatkami- buty i bukieciki. Duży kwiat lub inne "czupiradło" we włosach z woalką lub bez. Po prostu cudo!!!! -
Napisano: 25 marca 2011, 0:10
Z cyklu "najbardziej niesamowite suknie ślubne" mogę przedstawić kilka modeli które z pewnością odróżniają się od popularnych białych kreacji:
1. Wielofunkcyjna suknia-tort 2 w 1
)) na pewno nie dopadnie nas jedno podczas jej noszenia- głód
2. Suknia z pawich piór dająca piorunujący efekt! swoją drogą ciekawe ile pawii musiało poświęcić swoje opierzenie dla tej jednej kreacji
..
3. I z pewnością jedna z "najdroższych" suknien ślubnych na świecie
I w końcu troche skromniej, jeden z moich faworytów na moje własne wesele, choć pewnie i tak nie będzie mnie na nią stać w przyszłym roku, ale "kto marzy ten nie błądzi" jak sobie powtarzam często. Poza tym jej atutem jest to że nie jest aż tak niedostępna jak jej poprzedniczki ze zdjęć
... -
Napisano: 26 marca 2011, 15:32
Witam a o to moja sukienka i moje dodatki
slubujemy 23 czerwca 2011 
-
Napisano: 26 marca 2011, 16:48
aniulka przepiękna jest ta suknia! zdradzisz jaka to firma? Cudo! na pewno będziesz pięknie wyglądać
) -
Napisano: 27 marca 2011, 10:47
Na prośbe dodaje kilka niesamowitych sukni z mojego folderu
1:monique lhuillier
2:Rosa C lara
3:Marchesa
4:suknia chelsea clinton od Very Wang -
Napisano: 27 marca 2011, 11:13
Piękna suknia lecz bardziej pasuje na szczupłą kobietkę
-
Napisano: 29 marca 2011, 19:47
Hej, mój ślub również się zbliża
poniżej zdjęcie sukni którą wybrałam - nie lubię "bezowatych" dlatego będę miała z tych bardziej skromnych
Pozdrawiam,
P. -
Napisano: 30 marca 2011, 17:40
sweetie - projekt Małgosi Dudek (www.biancaneve.pl) mają na prawdę piękne suknie! Są w sumie 2 salony: w Poznaniu i w Warszawie.
Pat