Panny Młode 2011
odpowiedz-
Napisano: 12 stycznia, 11:44
Ja na swój ślub wybrałam suknię z najnowszej kolekcji Papilio
-
Napisano: 20 lutego, 11:24
myszkagryzon - fajowa ta kiecka, kojarzy mi się z "Jeziorem Łabędzim", a raczej z "Czarnym Łabędziem" i Natalie Portman
. Bardzo ładna ogólnie. -
Napisano: 20 lutego, 18:21
Ja jeszcze nie mam sukni i trochę sie martwię, bo mam czas do czerwca -
Napisano: 12 marca, 16:46
ja stawiam na delikatne, lejące się materiały jak np naturalny jedwab, dodatkowo koronka w stylu romantycznym oraz vintage. Ważne, żeby suknia nie przytłaczała panny młodej - czyli absolutnie nie podoba mi się przesada typu gorset wysadzany krystałkami, czy milion falban w spódnicy. Co myślicie o tym, żeby suknia była delikatna jak powiew wiatru a szaleństwo i niepowtarzalność wizerunku budować butami i dodatkami?Ślubne Stylizacje - u nas każda Pani poczuje się wyjatkowo, a po wyjściu od nas tak też będzie wyglądać! -
Napisano: 12 kwietnia, 14:27
Ta mi się strasznie podoba:
http://images01.olx.pl/ui/9/81/95/1288878529_135007695_1-Zdjecia--sliczna-suknia... -
Napisano: 20 kwietnia, 19:07
sukienka jest śliczna
Szukam czegoś na przebranie jak znudzi mi się długa suknia. Możesz podesłać jakieś info o tej sukni? Co to za kolekcja, gdzie można ją zobaczyć w internecie? -
Napisano: 9 maja, 21:03
W sierpniu 2011 r miałam taką oto suknię
Zapraszam: eny-style.blogspot.com
-
Napisano: 17 maja, 23:34
ja mam ślub niebawem ( sierpień) i takie mam pomysły na stylizację do mojej sukni
zapraszam na stronę konsultantek i stylistek ślubnych www.white-bride.pl - wszystko o ślubach, bezpłatne porady itd. gdzie się aktywnie udzielam