porada w sprawie air maxów

  1. turbodymomen Nowicjuszka

    awatar

    Rejestracja: 2011-01 Posty: 1 Podziękowania: 0

    Napisano: 23 stycznia 2011, 16:42

    Witam. Chce sobie kupic jakies fajne buty do 250zl i zainteresowalem sie tymi air maxami http://moda.allegro.pl/nike-air-max-90-2010-2011-wyprzedaz-r-45-i1419956049.html
    i pytanie czy sa one oryginalne bo sklep ma 0 komentarzy a cena jest dośc niska jak na te buty.. i ogolnie czy warto je kupic bo myslalem takze o Adidas Forum Mid są za 239zl. Pozdrawiam

  2. moniamania Nowicjuszka

    awatar

    Rejestracja: 2010-05 Posty: 16 Podziękowania: 1

    Napisano: 26 stycznia 2011, 3:18

    To nie sklep, lecz prywatna osoba. Firmy na allegro mają ikonkę niebieskiej aktówki przy nicku.

  3. moniamania Nowicjuszka

    awatar

    Rejestracja: 2010-05 Posty: 16 Podziękowania: 1

    Napisano: 26 stycznia 2011, 3:19

    Poza tym lokalizacja nie znana - zalecam daleko idącą ostrożność

zaloguj się

nie masz konta? zarejestruj się, to tylko 30 sekund!

zapomniałeś hasła?

zarejestruj się na

masz już konto?