Studniówka 2012. Temat zbiorczy.
odpowiedz-
Napisano: 28 września 2011, 18:16
Czerwona chyba nie będzie dobra , chociaż jeżeli lubisz wyróżnaiąc się z tłumu to dlaczego nie. U mnie zazwyczaj dziewczyny wybieraja stonowane sukeinki w ciemnych odcieniach. -
Napisano: 28 września 2011, 18:20
Oj tam oj tam wiecznie sie tylko będe topić w tłumie... Nieee! Zaszaleję sobie a co!
O taka mi się podoba
http://img229.imageshack.us/img229/8122/czerwonalike.jpg
Oooo albo to:
http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/23/84/60/1823846015

-
Napisano: 28 września 2011, 18:41
malinka4 napisał(a)
Czerwona chyba nie będzie dobra , chociaż jeżeli lubisz wyróżnaiąc się z tłumu to dlaczego nie. U mnie zazwyczaj dziewczyny wybieraja stonowane sukeinki w ciemnych odcieniach.
Nie zgodzę się z tym. Na mojej studniówce pojawiły się wszelkie możliwe kolory sukienek. W żaden sposób sukienki czerwone, zielone czy żołte nie były uznane za nieodpowiednie na tą okazję. Jak dla mnie jedyną wpadką była sukienka mojej koleżanki, która miała długą, koronkową-falbaniastą sukienkę w kolorze ecri - wyglądała jak panna młoda:/. Czerwona, długa suknia, z odpowiednio dobranymi dodatkami może wyglądać bardzo elegancko. Wszystko zależy od tego, jaki kolor się lubi i w jakim się wygląda dobrze.
Polcia - ta sukienka z drugiego zdjęcia jest przepiękna! Uwielbiam sukienki z gołymi plecami. Dla inspiracji wrzucam kilka zdjęć znalezionych kiedyś w sieci: -
Napisano: 29 września 2011, 10:30
Malinka- Ach ta grafitowa tak mi się podoba! Prześliczna jest!
Może uszyje sobie coś podobnego? Wielkie wielkie dzieki! -
Napisano: 16 października 2011, 22:20
też w tym roku mam studniówkę. I bardzo się cieszę że założyłaś ten topik, bo wiem że nie jestem jedyną osobą która już teraz się martwi o to żeby idealnie wyglądać i się czuć w tym dniu (a wlaściewie tej nocy).
Czerwona sukienka jak najbradziej - to jest wyjątkowa okazji i trzeba wyglądać wyjątkowo i oryginalnie. Ja jak na razie mam dylemat długa czy jednak zwykła koktajlowa sukienka. Fakt, jest to bal i powinna być ta długa, ale z drugiej strony głupio jako jedyna być w długiej no i poza tym jest większa możliwość że później gdzieś założę tą krótką niż długą... Mam dylemat, co zrobić
-
Napisano: 18 października 2011, 11:24
Z podanych propozycji podoba mi się bardziej druga
Ale do poloneza trzeba będzie załozyć szal by zakryć gołe plecy (tak samo gdy sukienka ma gołe ramiona) -
Napisano: 18 października 2011, 17:18
Wybrałabym 3 od końca czerwoną suknię. Jest piękna. -
Napisano: 20 października 2011, 21:33
a co myślicie motywie włoch i wenecji na studniówce? bo zastanawiamy się czy nie zastąpić tradycyjnych róż maskami
-
Napisano: 22 października 2011, 12:56
może pomarańczowa podkreśla i jasną i ciemna karancjęSkorzystaj z 5% kodu rabatowego az5654 do wykorzystania w sklepie odzieżowym www.azjatyckistyl.pl -
Napisano: 29 października 2011, 20:39
Witajcie dziewczyny!
W tym roku równiez mam studniówkę i zastanawiam się nad wyborem sukienki. Myślę, że będzie to jednak krótka sukienka. Mogłybyście polecic coś w kolorze złota lub chabru? -
Napisano: 29 października 2011, 22:29
Chaber moim zdaniem nie jest odpowiedni na studniówkę -
Napisano: 30 października 2011, 19:22
wszystkie są super,ale najbardziej wpadła mi w oko 1 -
Napisano: 12 listopada 2011, 19:30
pierwszy raz slysze ze trzeba sie zakrywac do polonezamirror napisał(a)
Z podanych propozycji podoba mi się bardziej druga
Ale do poloneza trzeba będzie załozyć szal by zakryć gołe plecy (tak samo gdy sukienka ma gołe ramiona)
tez mam studniowke i razczej zdecyduje sie na krótka bo z tego co mi wiadomo to w dlugiej jest troche nie wydodnie;/ -
Napisano: 15 listopada 2011, 15:27
Niedługo studniówka, i jak każda chyba dziewczyna mam problem z sukienką
Co sądzicie o tej? Jakie dodatki do niej, buty? I czy ten kolor pasuje, czy inny ( i tak mam w planach szyć, a krój mi się spodobał)
I czy osoba o masywnych łydkach będzie w niej dobrze wyglądać?
Pozdro;* -
Napisano: 15 listopada 2011, 15:32
Podobno mała biała to nowa mała czarna
Biel pasuje na studniówkę, właściwie każddy kolor pasuje. Co do fasonu zależy, czy Twoja szkoła jest bardzo na luzie, czy raczej konserwatywna, bo sukienka ma długość mini, duży dekolt z przodu i jeszcze większy z tyłu.Zastanów się więc, czy taka ilość golizny nie będzie źle widziana. Co do łydek- wysokie szpilki nude na pewno poprawią ich wygląd. Rozważyłabym też jakąś maxi , wtedy łydki nie będą stanowiły problemu. -
Napisano: 15 listopada 2011, 15:39
sukienka ładna
a co do fasonu - zgadzam się z poprzedniczką
a co do koloru - wybrałabym jednak inny, zwłaszcza, że szyjesz sukienkę - wybierz kolor, który najlepiej podkreśli Twoją urodę. a na białą suknię jeszcze przyjdzie czas
-
Napisano: 16 listopada 2011, 13:11
sukienka bardzo mi się podobaSkorzystaj z 5% kodu rabatowego az5654 do wykorzystania w sklepie odzieżowym www.azjatyckistyl.pl