juliaxxx napisał(a)
Nie wiem, chyba za bardzo strojne. Co do tych nowych, które zamieściłaś wszystkie boskie!
![]()
Mi się nie wydają 'za' strojne. Może wy macie jakieś inne pomysły
Napisano: 11 października 2009, 20:38
juliaxxx napisał(a)
Nie wiem, chyba za bardzo strojne. Co do tych nowych, które zamieściłaś wszystkie boskie!
![]()
Napisano: 11 października 2009, 21:41
Napisano: 13 października 2009, 20:53
Napisano: 13 października 2009, 21:13
Napisano: 13 października 2009, 22:04
mikasa7 napisał(a)
Hej dziewczyny
![]()
Mam do was pytanie z racji tego że ja nie za bardzo znam się na tych sprawach 'co do czego pasuje' i dlatego mam ogromną prośbę
Zacznę od początku:
W styczniu mam studniówkę mój partner będzie miał srebrny garnitur jaśniutką różową koszulę i różowy krawat w kratkę wpadający w czerwień. I teraz moje pytanie : Jaka sukienka do tego będzie pasować głównie chodzi mi o kolor i powiem że słyszałam rady o turkusowym ale coś mi się to nie widzi.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Napisano: 13 października 2009, 22:25
Napisano: 14 października 2009, 18:51
Eyre napisał(a)
Ja mam zamiar kupić sukienkę w czasie świątecznej wizyty u rodziny za granicą, ale bojąc się, że nie spamiętam wszystkich elementów, mi się podobają założyłam zeszyt- ściągę. Wklejam tam zdjęcia kreacji, które w jakiś sposób mi się podobają. Nawet jeśli wiem, że na jakąś mnie nie stać, bo jest wybitnie markowa, to wklejam, by móc podejrzeć potem fason itp. Wam też polecam, zwłaszcza, jeśli po kieckę wybieracie się tak jak ja, w grudniu. Ciężko spamiętać wszystko co się spodobało w trakcie tygodni poszukiwań.
Mnie się marzy coś bajecznie pięknego, sukienka do kolan, w ciemnym kolorze, ale nie koniecznie czarna (fiolet, ciemnoniebieski, ciemna zieleń itp.. Ciekawie uszyta, przyciągająca wzrok.
Napisano: 15 października 2009, 14:59
mikasa7 napisał(a)
Może źle się wyraziłam więc przepraszam. Chodziło mi raczej o to jaki kolor będzie pasował do srebrnego garnituru bo faktycznie z koszulą to najmniejszy problem.
Napisano: 15 października 2009, 15:17
Eyre napisał(a)
Ja mam zamiar kupić sukienkę w czasie świątecznej wizyty u rodziny za granicą, ale bojąc się, że nie spamiętam wszystkich elementów, mi się podobają założyłam zeszyt- ściągę. Wklejam tam zdjęcia kreacji, które w jakiś sposób mi się podobają. Nawet jeśli wiem, że na jakąś mnie nie stać, bo jest wybitnie markowa, to wklejam, by móc podejrzeć potem fason itp. Wam też polecam, zwłaszcza, jeśli po kieckę wybieracie się tak jak ja, w grudniu. Ciężko spamiętać wszystko co się spodobało w trakcie tygodni poszukiwań.
Mnie się marzy coś bajecznie pięknego, sukienka do kolan, w ciemnym kolorze, ale nie koniecznie czarna (fiolet, ciemnoniebieski, ciemna zieleń itp.. Ciekawie uszyta, przyciągająca wzrok.
Napisano: 15 października 2009, 20:56
Napisano: 15 października 2009, 21:00
Eyre napisał(a)
Napisano: 15 października 2009, 21:02
sylwia2008 napisał(a)
Hej Dziewczyny
ja tez juz rozgladam sie za sukieneczka na studniowke
i myslalam o takiej, co o niej myslicie
wie moze, ktoras z was gdzie mozna ja kupic
czytalam, ze podonbo na allegro, ale ja jakos nie moge znalesc
![]()
Napisano: 15 października 2009, 21:03
kucusia napisał(a)
A nie wiecie moze gdzie dostane tą pierwsza biała(szara) sukienke?
i tak w ogole chciałam spytac jaka sukienka pasuje dla niskiej osoby? pytam i pytam juz ktorys raz i sie dalej nie dowiedziałam![]()
Napisano: 16 października 2009, 16:17
melleczka napisał(a)
dla niskiej osoby dobra bedzie krotka sukienka, w kolano. ale wiele niskich dziewczyn nosi dlugie i tez wyglada swietnie. zalezy od fasonu.
Napisano: 16 października 2009, 16:20
Napisano: 16 października 2009, 18:53
melleczka napisał(a)
dzis przegladalam allegro i widia;am duzo takich... tyle ze w innych kolorach. czerwona, niebieska z bialym paskiem, rozowa z czarnym paskiem.
mi sie podoba dluga glownie dlatego ze polonez najpiekniej wyglada w dlugiej sukni.
Napisano: 16 października 2009, 22:40
Napisano: 16 października 2009, 22:48
Olga1505 napisał(a)
chciałabym wygladac skromnie z klasą ale sexi;P
Napisano: 16 października 2009, 23:29
Napisano: 17 października 2009, 0:19
sylwia2008 napisał(a)
ja jakos nie moge znalesc
moze moglabys podac mi link
bylabym wdzieczna
![]()
ja tez mysle ze polonez bardziej efektowny w dlugiej sukni jednak ja jestem malutka bo mam tylko 160 cm![]()