Sukienki na studniówkę 2010
odpowiedz-
Napisano: 1 grudnia 2009, 11:16
Jeśli jeszcze nie macie fotografa na swoją studniówkę to zapraszam na moją stronę www.fotoarkadiusz.pl
Ceny promocyjne - działam na terenie małopolski i województw przyległych. -
Napisano: 1 grudnia 2009, 17:26
JednaZWieluxp napisał(a)
mi się podoba coś takiego na przykład
bardzo ładna
moge wiedziec gdzie ja znalazlas?
-
Napisano: 1 grudnia 2009, 18:24
ech... ja też mam w tym roku studniówkę... no razem z moimi Słonecznikami zdecydowałyśmy się na długie sukienki
polonez i walc obowiązkowo muszą być w długich
tylko że nigdzie nie mogę znaleźć żadnej "rzucającej mnie na kolana"
jeśli znajdę taką która ma fajny krój, to kolor mi nie odpowiada, a gdy kolor jest ok to fason mi nie pasuje^^ ale szukam nadal
-
Napisano: 2 grudnia 2009, 15:03
mam do panstwa pytanie...niestety nie moge wstawic zdjecia tej sukienki ale postaram sie ja panstwu opisac...
sukienka jest bez ramiaczek, pod biustem ma koronke kolory czarnego zapomnialam panstwu powiedziec ze to jest sukienka do kolana w kolorze ciemnej sliwki, i na koncu sukienki tez ma ok 5cm tej samej koronki co u gory...i co by panstwo na jej temat powiedzieli
?
czy bym mogla ubrac ta sukienke na studniowke
?
prosze o odpowiedz.... -
Napisano: 2 grudnia 2009, 16:14
perelka18 napisał(a)
bardzo ładna
moge wiedziec gdzie ja znalazlas?
na stronie www.ebay.pl
jest tam tez wiele innych dość interesujących sukienek
-
Napisano: 2 grudnia 2009, 19:46
właśnie dobry temat. A moze mi tez cos doradzcie?
mam studniowke w styczniu
nie wiem za bardzo jaki kroj sukienki by do mnie pasowal i kolor. Jestem dosc wysoka- 170 cm, szczupla moze troszke za szczupla ale nie wieszak, raczej dlugie nogi mam
brunetka i jasna karnacja. Prosze o podpowiedzi
-
Napisano: 3 grudnia 2009, 17:10
Ayno napisał(a)
Zastanawiam się nad tą sukienką. Co o niej myślicie?
nie moj styl. w ostatecznosci. jesli chcesz ja dopiero kupic to radze wybrac cos innego bo moglabys zamiast niej miec naprawde swietna modna kiecke. -
Napisano: 3 grudnia 2009, 18:10
Ayno napisał(a)
A mnie się podoba. Widać, że wyjściowa
-
Napisano: 3 grudnia 2009, 19:21
Anyo ja mysle ze ta sukienka nie zła, chociaz mnie nie zachwyca
jesli chcesz dopiero wybrac się na zakupy albo do krawcowej to poszukaj czegos bardziej... wystrzałowego
-
Napisano: 3 grudnia 2009, 19:29
P_at napisał(a)
Anyo ja mysle ze ta sukienka nie zła, chociaz mnie nie zachwyca
jesli chcesz dopiero wybrac się na zakupy albo do krawcowej to poszukaj czegos bardziej... wystrzałowego
hah własnie nie chcę się za bardzo rzucać w oczy ani też wyglądać jak szara myszka. chcę coś ładnego, prostego, skromnego i z szykiem...
Jak narazie tylko ta mi odpowiada
-
Napisano: 3 grudnia 2009, 19:33
Ayno napisał(a)
hah własnie nie chcę się za bardzo rzucać w oczy ani też wyglądać jak szara myszka. chcę coś ładnego, prostego, skromnego i z szykiem...
Jak narazie tylko ta mi odpowiada
Jesli takie sa twoje wymagania
to mysle że się nadaje...
-
Napisano: 4 grudnia 2009, 12:33
Ayno napisał(a)
Jak dla mnie staromodna troszku...
-
Napisano: 4 grudnia 2009, 15:29
Ayno napisał(a)
moim zdaniem nie ma w niej nic ładnego. -
Napisano: 4 grudnia 2009, 17:26
Ayno napisał(a)
a nie jest za zwyczajna jak na taką okazję? mi osobiście niezbyt się poboda, naprawdę mogłabyś znaleźć jeszcze coś naprawde fajnego i z klasą
-
Napisano: 4 grudnia 2009, 20:28
Kupiłam dziś w orsay'u czarną szyfonową sukienkę przed kolano, tzn. jest "zrobiona" z poziomych naszytych na halkę pasów materiału, jakby falbanek, w zasadzie całkowicie prosta z lekko zaznaczoną talią.
Tyle o sukience, może kiedyś wrzucę jej zdjęcie... Chodzi o to, że mam problem z doborem dodatków, a raczej z ich kolorem. Zaznaczam, że czerwień, fiolet i kobalt od razu odpadają. Myślałam raczej o pudrowym różu lub o jakimś pastelowym kolorze. Czy buty mogłyby być czarne (ze względu na to, że chcę żeby były uniwersalne, a nie na jeden raz), a torebka i kolczyki (a nawet makijaż oczu
) własnie w tym odcieniu różu? A może coś szarego? Proszę Was o radę, jestem już zmęczona samym myśleniem o studniówce...