Sukienki na studniówkę 2010

1. kaqqq Nowicjuszka

kaqqq awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 16:21

bisc napisał(a)

Dobra, dziewczyny, która kiecka lepsza? Błagam, szczerze, bo ja już jestem skołowana...!

dla mnie ta druga.

2. kaqqq Nowicjuszka

kaqqq awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 16:25

Tyniaak napisał(a)

A Ty jak masz masz proste wlosy (zazdroszcze Ci ;p ) to mozesz wybierac i wybierac z fryzurami.. bo z prostcyh duzo fajnych mozna zrobic fryzur.. tym bardiej ze masz długie :) a Ty jaka masz sukienke ?? :)

sukinke jak na zdjeciu mala czarna z koronka u gory :)

no tak można wymyślić masę fryzur z prostymi włosami tylko z nie u mnie bo jak biorę włoski do góry to mi brzydko , mam okragla-owalna twarz

3. Chandnii Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 16:41

Hej,proszę pomóżcie mi, dostałam niespodziewanie zaproszenie na studniówkę i nie wiem jaką sukienke mam kupić. Jaki kolor i wogóle. Mam 173cm, i do szczupłych nie należe, gdyż mam dość szerokie biodrka i lekki brzuszek. Jestem ciemną brunetką. Jaka by była dla mnie odpowiednia? Bardzo lubię jaskrawe kolory i ciemne też.

4. butzmich Nowicjuszka

butzmich awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 17:23

eemilkaaa napisał(a)

No a ja już po studniówce,była w sobotę. A co powiecie o mojej sukience? :)

Ładna. Kojarzy mi się z.. taką starożytną grecką kulturą. :D
    Też chcę mieć coś w tym stylu. Odcinaną pod biustem, tylko, że krótszą i lekko rozkloszowanym dołem. :)

5. bisc Nowicjuszka

bisc awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 17:28

Dziewczynki, kupiłam tę po lewej stronie - białą we wzorki! ;) Mam nadzieję, że to był dobry wybór. Dziękuję Wam za rady!

Zdjęcia w sukience wrzucę na dniach, bo dziś nie mam już kompletnie siły...

6. basiadr Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 18:16

Ja podobnie jak Chandnii nie mam pomysłu na sukienkę ... Mam 171 wzrostu trochę brzuszka i jak mi się wydaje duży biust;/ Myślałam o sukience z dekoltem w V ale nigdzie takiej nie widziałam ... Mam jasną karnację i jestem jasną blondynką . Potrzebuje waszej pomocy :)

7. styska Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 18:41

eemilkaaa napisał(a)

Bardzo mi się podoba, tylko ja bym ja skróciła do kolan :D hehe :)

8. pieniawka Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 19:34

Ewcia2616 napisał(a)

Cześć. Mam pytanie. Co uważacie o zestawieniu tej sukienki (mała czarna z koronka na gorze) z takimi butami?

dziewczyny! studniowka to bal! Uczestnicy balu są elegancko ubrani, w garnitury i suknie wieczorowe. nie wypada ubierac na taka okazje kozakow. to jedyny taki bal w zyciu !

9. 19BaMbOoChA90 Początkująca

19BaMbOoChA90 awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:14

butzmich napisał(a)

Dziewczyny poradźcie. Mam szytą sukienkę u krawcowej. I zastanawiam się nad kolorem sukienki. Jestem ruda, jasnej karnacji z piegami (typowa jesień jestem). I teraz mam problem.. Nie wiem jaki kolor. Osobiście chciałabym coś typu jak ta 3 dziewczyna na pierwszym zdjęciu, ale nie wiem czy taki kolor mi będzie odpowiadać. Kolor jak na drugiej to chyba już za jasne, prawda? Czarna, fioletowa, czerwona sukienka odpada. ! Chcę się wyróżniać z tłumu. :D

mam 2 typowo rude koleżanki i genialnie wyglądają w soczystych fioletach, granatach i zieleniach :)

p.s. w piątek mam studniówkę, fryzjer zamówiony na 11:00 i teraz proszę o poradę ... otóż jaka fryzurka by pasowała bo okrągłej buzi z wysokim czołem xd? od razu mówię, że nie chce rozpuszczonych, za gorąco by mi było ;p może, któraś ma taki sam kształt twarzy i może mi doradzić :) ? inne propozycje też ofc brane będą pod uwagę! :D

10. styska Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:33

Bamboocha ja nic nie mowie, ale dwa dni temu to tu mialy byc zdjecia Twojej kreacji ^^ ;p

11. natalka90 Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:38

19BaMbOoChA90: a jakie masz włosy? Długie czy krótkie? Jeśli masz wysokie czoło to proponowałabym Ci zasłonić go grzywką. Jeśli chodzi o włosy to hm...najlepiej byłoby Ci w koku( przynajmniej tak mi się zdaje). Może niech Ci fryzjerka włosy zakręci na lokówce(w takie drobne spirale) i ładnie upnie z tyłu? :) ?

12. kolodziejska_d Nowicjuszka

kolodziejska_d awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:39

eemilkaaa napisał(a)

Pięknie wyglądałaś! Sukienka super, bardzo mi się podoba, śliczny kolor :)

A tak btw, ja swoją studniówkę mam za 11 dni. Udało mi się zrzucić 4 kg, żeby sukienka lepiej leżała, fryzjer umówiony, kosmetyczka też :) fryzurkę chciałabym podobną do tych na zdjęciach :) co myślicie?

13. natalka90 Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:39

Dziewczyny ja mam pytanie. Jakie kolczyki pasują do rozpuszczonych włosów( włosy mam do ramion). Nie mam pojęcia jakie kupić :( a jutro się wybieram na zakupy. Chodzi mi o długość i kształt.

Pomocy!:*

14. natalka90 Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:42

kolodziejska_d: te fryzury są bardzo podobne nawet nie jestem pewna czy to nie jest ta sama :) . Na pierwszym ujęciu zdecydowanie lepiej wygląda ;)

15. 19BaMbOoChA90 Początkująca

19BaMbOoChA90 awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:46

styska napisał(a)

Bamboocha ja nic nie mowie, ale dwa dni temu to tu mialy byc zdjecia Twojej kreacji ^^ ;p

Ty, patrz, zapomnialam xd

hehe mam długie (do połowy pleców) włosy i inne brwi niż na zdjęciach ;p mniej wygięte i troszeńkę grubsze (brwi to moja specjalność i co jakiś czas zmieniam ich kształt xd)

16. kolodziejska_d Nowicjuszka

kolodziejska_d awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:50

19BaMbOoChA90 napisał(a)

Ty, patrz, zapomnialam xd

Myślę że do Twojej sukienki, kiedy jest wiązana na szyi, najlepsze będą spięte włosy :)

17. natalka90 Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:54

19BaMbOoChA90: ale masz piękne włosy;D szczerze ja na Twoim miejscu zostawiła je rozpuszczone ;) niby ciepło może być ale pewnie będzie klimatyzacja :) . U mnie koleżanka miała podobną sukienkę i rozpuszczone włosy..wyglądała genialnie. Wydaje mi się, że kok podczas zabawy mógłby Ci się rozwalić miejscami bo masz dużo włosów. Ale zdecydować musisz sama ;)

18. Marchewka89 Nowicjuszka

Marchewka89 awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:55

NATALKA 90 Też mam włosy do ramion i osobiście lubię kolczyki - wkręty lub klipsy różnego rodzaju: srebrne, złote czy jakieś plastikowe ;) Jeżeli zamierzasz mieć rozpuszczone włosy lepiej zrezygnuj z dużych kolczyków, bo raz że będą Ci przeszkadzały wplątując się we włosy, a dwa że nie będzie ich widać pod kłaczkami (tym bardziej jak będą wplątywały się we włosy). Ewentualnie mogą jeszcze się sprawdzić kolczyki takie "nitki" zwisające.

19. 19BaMbOoChA90 Początkująca

19BaMbOoChA90 awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 20:56

natalka90 napisał(a)

19BaMbOoChA90: ale masz piękne włosy;D szczerze ja na Twoim miejscu zostawiła je rozpuszczone ;) niby ciepło może być ale pewnie będzie klimatyzacja :) . U mnie koleżanka miała podobną sukienkę i rozpuszczone włosy..wyglądała genialnie. Wydaje mi się, że kok podczas zabawy mógłby Ci się rozwalić miejscami bo masz dużo włosów. Ale zdecydować musisz sama ;)

wiesz, jakbym się nie pociła to bym je ładniusieńko pofalowała i też zostawiła rozpuszczone, ale niestety ;D natura mnie podczas tańca "moczy" xdd kurcze, nie wiem ;p już nie chce mieć "na bok" bo wszystkie tak idą, tak samo jak jest szał na kobalt i fiolet (wiem, sama mam fioletową, ale nie było innych kolorów :( ( )

p.s. do rozpuszczonych .. może perełki :) ? żeby się nie plątały, albo takie hmm orientalne :) ? na bank nie wiszące ;p p (ja mam takie heh)

20. natalka90 Nowicjuszka

awatar

Napisano: 11 stycznia 2010, 21:03

Marchewka89: kurcze mam dylemat bo nie będę mieć nic na szyi a rzeczywiście kolczyki zbytnio mi nie pasują, zwłaszcza wiszące;/. Perły mi się nie podobają :( ale jestem wybredna;/;d

19BaMbOoChA90: a kok Ci się nie będzie rozwalał? Wydaje mi się że niestety jak będziesz miała upięte włosy to i tak będą wilgotne :(

zaloguj się

nie masz konta? zarejestruj się, to tylko 30 sekund!

zapomniałeś hasła?

zarejestruj się na

masz już konto?