Sukienki na studniówkę 2010
odpowiedz-
Napisano: 17 stycznia 2010, 22:10
Eaudemonique
Jeśli masz mały biust, to nawet nie kupuj;/. Ja spróbowałam z głupoty (a mam mały biust, 70A/B) i powiem Ci, ze nic to nie daje- przyklejałam wg instrukcji, niestety spłaszcza biust, a nie podnosi go... beznadzieja jednym słowem ;/ -
Napisano: 17 stycznia 2010, 22:23
eaudemonique napisał(a)
to znowu ja i znowu czegoś nie wiem. Mam sukienkę do której absolutnie nie mogę założyć biustonosza, odsłania plecy. Co myślicie o tych silikonowych nalepianych stanikach skladających się z dwóch spiętych miseczek? Warto się w to bawić? Czy one coś dają?
są staniki zapinane w talii, bedziesz miała porządny stanik a zapięcia nie będzie widać
tzreba tylko poszukać. wejdz na strone sklepu lupoline. -
Napisano: 18 stycznia 2010, 9:42
eaudemonique napisał(a)
to znowu ja i znowu czegoś nie wiem. Mam sukienkę do której absolutnie nie mogę założyć biustonosza, odsłania plecy. Co myślicie o tych silikonowych nalepianych stanikach skladających się z dwóch spiętych miseczek? Warto się w to bawić? Czy one coś dają?
mozna tez wszyc stanik lub same wkladki do sukienki
) -
Napisano: 18 stycznia 2010, 15:48
eaudemonique napisał(a)
Hey ja mam tak samo..
Dzis idę do przymiarki a zostało mi jeszcze materiału więc może będzie jakoś szło zmienic moje wycięcie..
Ale.. dokładnie.. są takie staniki na zapięcia w talii.. no ale są drogie.. bo nawet do 120zł albo jeszcze więcej..
Na 100% są w Triumphie.. ale powinny tez byc w dobrych sklepach z bielizną..
Ale dzisiaj byłam w sklepie i zobaczyłam przedłużenia do stanika, więc kupiłam bo to tylko 6zł kosztuje..
Więc teraz tylko kupię normalny stanik i założe te przedłużenia i gotowe..
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 17:07
mallutka napisał(a)
za niedługo mam studniówkę i mam problem! znalazłam piękną długą sukienkę, zwiewną w kolorze fioletu i zastanawiam się czy ktoś jeszcze chodzi w długich sukienkach na studniówki czy nie będę jedną z nielicznych osób w takiej sukience ;(. I czy pasuje iść na studniówkę w obcisłej klasycznej sukience-ołówkowej, bo tylko takie są u mnie w mieście ;/
Malutka sama mam ołowkowa obcisla sukienke i uwazam ze taka sukienka jest jak najbardziej odpowiednia
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 17:45
Do kucusia jak sama napisałaś nie jesteś zbyt wysoka sukienka którą tu umieściłaś jes za długa dla ciebie bęcie dodatkowo Ci skracać najlepsz była by tusz przed kolano -
Napisano: 18 stycznia 2010, 18:13
eaudemonique napisał(a)
ja w zeszłym roku byłam zmuszona założyć taki stanik sylikonowy i trzymał mi się bardzo dobrze, chociaż to rzeczywiście na pewno zależy też w dużym stopniu od rozmiaru biustu. ja mam miseczkę C i byłam bardzo zadowolona z wygody. nie spotkałam się też z przypadkami żeby odpadł lub się odklejał
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 18:32
macie ochote moze obczaic foty z mojej studniowki
w celu oblookania kiecek ^^ ?
krolowaly krotkie przed kolanko, kolory - wszystkie!!
jesli chcecie, wysle linka na pv -
Napisano: 18 stycznia 2010, 18:32
Do: 19BaMbOoChA90
a jakie miałaś buty do tej sukienki? Może inne dziewczyny doradzą mi jakie buty do tej sukienki fioletowej?
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 18:36
hallina napisał(a)
ja tez ale jeszcze 3 tygodnie
dziewczyny a jak z opalaniem? solarium? balsam ? opalanie natryskowe
ja wybralam to ostanie a wy?
wg mnie solarium, ja sama bylam 1raz tydzien przed studniowka i jestem zadowolona
efekt taki jaki chcialam, a naturalnie mam lekko sniada karnacje -
Napisano: 18 stycznia 2010, 18:37
P_at napisał(a)
wkładki dobra rzecz
jednak odradzam je kupować do dość wysokich (myslę tu 12 cm obcas i wyżej) zamknietych butów tzn. zwykłych pantofelków... moja przyjaciółka wydała kasę kupiła stosunkowo drogie poduszki zelowe a potem okazało się ze nie może ubrać butów bo nie ma "poślizgu" ( mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) męczyła się z ubraniem zwykłych pantofelków (!!) az wkońcu sie poddała i poszła na imprezke bez wkladek
takze ostrzegam
bo szkoda kasy
hmm przyznam, że w domu, na gołą i zmarzniętą stopę też miałam mały problem
ale na stopkę ubraną w rajstopki to wchodziły bez problemu
i na prawdę szczerze radzę ubrać butki bez wycięcia na palec .. jak już to sprawdzone bo bardzo mało jest takich, które by nie obcierały
mallutka napisał(a)
Do: 19BaMbOoChA90
a jakie miałaś buty do tej sukienki? Może inne dziewczyny doradzą mi jakie buty do tej sukienki fioletowej?
moje butki są na stronie 51
P.S. dziewczyny, na prawdę stawiajcie na długie sukienki (nie mówię, że jakieś kicz-balowe ..), poczujecie się inaczej i wyjątkowo
ja w raz z innymi moimi dziewczynami z class pękałyśmy z dumy bo na tle tych wszystkich krótkich kolorowych, ale bez wyrazu, my się wyróżniałyśmy i przynajmniej czułyśmy klimat studniówki
było pięknie ;D ja chce tam wrócić xd .. -
Napisano: 18 stycznia 2010, 19:04
evelajna napisał(a)
jeśli macie ochote moze obczaic foty z mojej studniowki
w celu oblookania kiecek ^^
jesli chcecie, wysle linka na pv
ja chcę
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 19:24
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 19:31
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 20:19
evelajna napisał(a)
Ja chce.. =) -
Napisano: 18 stycznia 2010, 20:34
evelajna napisał(a)
ja tez poprosze
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 20:42
keeehsa: jakie przedłużenia? Bo ja mam studniówkę już w tę sobotę, a ciągle nie wiem jak rozwiązać problem odsłoniętych pleców i stanika. Dodatkowym utrudnieniem jest to że mam dość duży biust i nawet z kupieniem zwykłego biustonosza jest mnóstwo zachodu.
evelajna: ja też poproszę o link
-
Napisano: 18 stycznia 2010, 20:53
evelajna napisał(a)
ja tez poprosze