Sukienki na studniówkę 2010
odpowiedz-
Napisano: 25 września 2010, 23:17
Druga sukienka delikatna i subtelna no i jest rózowa taki jaki lubisz -
Napisano: 26 września 2010, 12:50
całkiem fajna ^^ dzieki ;* czyli sadzisz, że bardziej pasowala by mi dopasowana w talii sukienka tak? a w kole prosto czy moglabym dac kilka warstw wystajacych spod spodu? chyba bede szyla sobie sukienke i chciałam poznać Wasze zdanie dziewczyny
poszperalam chwilke w necie i znalazlam kilka fajnych kiecek xD moze moznabyloby polaczyc jakies elementy i wyszlaby fajna sukienka xD
i zasadnicze pytanie: krótka(do kolana lub przed kolano) czy długa(za kolano lub do ziemi).. -
Napisano: 6 października 2010, 15:56
Witam,
mam dylemat: wybrałam kilka kreacji na studniówkę 2011 ale nie mogę się zdecydować. Co jest teraz modne? Orientowalam sie mniej wiecej w sukienkach marki asos, lipsy, h&m - fasonami mi odpowiadaja ale słyszałam że sukienki na zywo sa beznadziejne jakosciowo i mega roznia sie od tych na zdjeciach. Macie jakas wiedze na ten temat?
-
Napisano: 8 października 2010, 19:58
jakie proponujecie dodatki do tej sukienki
? czy te które są dołączone do zdjęcia będą odpowiednie
? gdzie orientujecie się gdzie mogę znaleźć podobne buty
szukałam na allegro i nic -
Napisano: 8 października 2010, 20:03
kasiakk napisał
szukałam na allegro i nic
a może ta będzie ładniejsza
czekam na opinie -
Napisano: 8 października 2010, 20:54
kasiakk napisał
szukałam na allegro i nic
kupiłam takie
-
Napisano: 18 października 2010, 19:56
Hej dziewczyny, tak samo mam problem z wyborem sukienki na studniówke , ale mam kilka propozycji
tylko nie wiem czy takie kiecki pasuja na taką okazję ? poradzcie mi proszę
-
Napisano: 15 listopada 2010, 18:42
Na studniówkę najlepiej w czerwonej (hit sezonu!), kobaltowej (między granatem a niebieskim), szarej. Jak czarna to raczej przestrzenna, bo inaczej ginie się w tłumie. Wydaje mi się, że to jedyna okazja w życiu by wyglądać wyjątkowo. Pastele raczej nie nadają się na wieczór, w wersji krótkiej już zupełnie wyglądają koktajlowo i trochę infantylnie. Srebra i złota nie polecam, bo łatwo wyglądać bazarowo. Może być też amarant i fiolet, tylko, że były lansowane już od kilku sezonów i nie wiem czy jeszcze zrobią wrażenie. -
Napisano: 15 listopada 2010, 19:41
co do tego złota i srebra to się całkowicie zgadzam! jak się przegnie hmm istny bazar w Azji ;/ -
Napisano: 15 listopada 2010, 21:47
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i zdesperowana..
Już w styczniu studniówka, a ja nie mam pojęcia jaką sukienkę wybrać. Po pierwsze, to mam problem z figurą.
Duże piersi, fałdki na brzuchu i tzw boczki, biodra tez niezbyt szczupły, łydki w miarę, szerokie ramiona, ok 167 cm wzrostu. Tragedia. Naturalnie chciała bym wyglądać olśniewająca, ale trudno temu zaradzić..
Macie dla mnie jakieś porady jakich sukienek unikać/szukać? -
Napisano: 17 listopada 2010, 18:47
Hej!
Wypatrzyłam sobie sukienke w H&M.
Zdjęcie w przebieralni nie oddaje za bardzo realnego wyglądu. Aż taka blada nie jestem w rzeczywistości a góra sukienki jest ecru ;]
Czy moge w takiej isc na studniowke?
Dobrze w niej wygladam?
Nie jestem za blada?
Proszę o pomoc i szczere rady!
Z góry dziękuje
Dodam jeszcze, że u mnie szkole nie ma mody na długie balowe sukienki na studniówke. Dziewczyny zazwyczaj mają skromne i najwyżej do kolan sukienki. -
Napisano: 17 listopada 2010, 20:12
hej! podobnie jak inne dziewczyny mam w tym roku studniówkę, i mam problem z wybraniem sukienki. Bardzo chciałabym żeby była ona długa, ale jestem niska, 157cm! dosyć chuda, naturalna blondynka z dosyc długimi włosami. Nie mam pojęcia czy długa sukienka byłaby dla mnie odpowienia? i jaki kolor jest najbardziej odpowiedni dla niebieskookich blondynek? z góry byłabym wdzięczna za pomoc
-
Napisano: 19 listopada 2010, 14:06
Ogólnie bardzo lubie niebieskie sukienki.. I myśle, że taki do niebieskookich blondynek będą pasować
-
Napisano: 19 listopada 2010, 15:35
Witam drogie Panie
zalanczam pare sukieneczek ...dla tyk odwaznych i mniej odwaznych
Powodzenia w wyborze :* -
Napisano: 22 listopada 2010, 18:29
Sukienka na studniówkę - nigdy nie sądziłam że będzie tak ciężko wybrać coś odpowiedniego.
Ja się zastanawiam nad czymś takim... Jednak nie wiem czy biała sukienka będzie odpowiednia na studniówkę... Wszyscy mi mówią że nie. Jednak chciałabym się odrobinę wyróżnić... Nie wiem co myśleć...
http://allegro.pl/2652-czarna-dluga-wieczorowa-suknia-sukienka-japan-i1311404047... -
Napisano: 23 listopada 2010, 11:51
Wiesz co? Zastanów się nad białą. U nas jedna dziewczyna miała, to pół szkoły później o tym opowiadało (tzn w przeciwieństwie do Twojej jej krój również nie był zbyt fajny).