Sukienki na studniówkę 2013
-
Napisano: 22 listopada 2009, 0:32
Ja też mam problem. Kupiłam sukienkę która mi się podobała i dobrze się w niej czuję, tylko jest jedno ale, jest złota(w złote duże cekiny):/ Oglądając propozycje sukienek na studniówki mam obawy, że jednak jest ona za bardzo ZŁOTA i nieodpowiednia.Myślałam o stonowaniu jej czarnymi dodatkami, ale już sama nie wiem. Na tej stronie jest idealnie sukienka o której mowa, proszę was o opiniehttp://polki.pl/moda_stylgwiazd_galeria.html?galg_id=10001096
-
Napisano: 22 listopada 2009, 11:07
Milena772 napisał(a)
Ja też mam problem. Kupiłam sukienkę która mi się podobała i dobrze się w niej czuję, tylko jest jedno ale, jest złota(w złote duże cekiny):/ Oglądając propozycje sukienek na studniówki mam obawy, że jednak jest ona za bardzo ZŁOTA i nieodpowiednia.Myślałam o stonowaniu jej czarnymi dodatkami, ale już sama nie wiem. Na tej stronie jest idealnie sukienka o której mowa, proszę was o opinie
http://polki.pl/moda_stylgwiazd_galeria.html?galg_id=10001096
mysle ze jest dobra, choc troche z abardzo imprezowa jak na studniowke, a malo balowa... ja bym do niej dobrala czarne lub czerwone dodatki. na pewno nie zlote.... -
Napisano: 22 listopada 2009, 14:36
Milena772 napisał(a)
Ja też mam problem. Kupiłam sukienkę która mi się podobała i dobrze się w niej czuję, tylko jest jedno ale, jest złota(w złote duże cekiny):/ Oglądając propozycje sukienek na studniówki mam obawy, że jednak jest ona za bardzo ZŁOTA i nieodpowiednia.Myślałam o stonowaniu jej czarnymi dodatkami, ale już sama nie wiem. Na tej stronie jest idealnie sukienka o której mowa, proszę was o opinie
mi się wydaje że w ogóle nie pasuje na studniówkę. bardziej na jakaś imprezę.. andrzejki, sylwester etc.
ja coraz bardziej przekonuje się do tej: -
Napisano: 22 listopada 2009, 14:39
Widzę,że każda ma problem z sukienkamuszę przyznać,że ja też mam ten problem;/ mam 170cm,mały biust,troszkę brzuszka. Myślałam o długiej sukience albo 3/4 ale sama nie wiem która była by lepsza.
Mam kilka propozycji ale nie wiem czy któraś pasuje. -
Napisano: 22 listopada 2009, 14:53
Skoro masz trochę brzucha, to lepiej nie zakładaj sukienki, która ma tam całkowicie gładki materiał, bo będzie Ci odstawać. Przydałaby się jakaś szarfa w tym miejscu, która mogłaby zamaskować brzuszek.
Do małych piersi wydaje mi się że będą z kolei pasowały jakieś falbany czy marszczenia na wysokości biustu. -
Napisano: 22 listopada 2009, 15:12
Milena772 napisał(a)
moim zdaniem ta sukienka nie jest odpowiednia na studniówkę, ale jesli tobie taka odpowiada to śmiało ją zakładaj -
Napisano: 22 listopada 2009, 15:33
Ja mam pytanie do was , czy na studniówkę pasuje turkusowa sukienka ? -
Napisano: 22 listopada 2009, 15:42
hej dziewczynymam do was prosbe.chodzi o to ze juz od dluzszego czasu rozgladam sie w necie za sukienkami.jednak samo siedzienie przed komputerem nic mi nie da.czy moglybyscie podac mi jakies adresy sklepow gdzie znajde ładne i w miare rozsadnej cenie sukienki
z gory dzieki
-
Napisano: 22 listopada 2009, 18:39
basiunia182 napisał(a)
Ja mam pytanie do was , czy na studniówkę pasuje turkusowa sukienka ?
jasne że tak. to czy pasuje, zależy bardziej od kroju a nie koloru)
-
Napisano: 23 listopada 2009, 9:29
ja już wybór sukienki mam za sobąw piątek wreszcie na zakupy się udałam. Jest dokładnie taka jak na zdjęciu tylko że czarna
-
Napisano: 23 listopada 2009, 14:49
Weronica091: sukienka przepiękna, tylko powiedz mi, jak będziesz w niej tańczyła? Nie wiem, czy ten tren pozwoli Ci poruszać się bez ograniczeń...:]
A tak btw- co myślicie o tej sukieneczce w kolorze czerwonym? Strasznie mnie ciągnie do tego koloru. Chciałam kobalt, ale jak powiedziałam o tym w klasie, to teraz połowa dziewczyn przyjdzie w takich...;/ -
Napisano: 23 listopada 2009, 14:59
wlasnie wlasnie wlasnie.! ja rowniez szukam sukienki na studniowke. tylko marzy mi sie taka sukienka ksiezniczki koniecznie do ziemi i szeroka. piekna jak z bajki. macie moze cos takiego? -
Napisano: 23 listopada 2009, 15:06
musze napisał(a)
wlasnie wlasnie wlasnie.! ja rowniez szukam sukienki na studniowke. tylko marzy mi sie taka sukienka ksiezniczki koniecznie do ziemi i szeroka. piekna jak z bajki. macie moze cos takiego?
też takiej szukammam figurę gruszki im jestem bardzo wysoka, więc mysle ,że bedzie mi pasowac...tylko nie znalazłam jeszcze odpowiedniej
-
Napisano: 23 listopada 2009, 16:07
weronica091 napisał(a)
ja już wybór sukienki mam za sobą
w piątek wreszcie na zakupy się udałam. Jest dokładnie taka jak na zdjęciu tylko że czarna
sukienka slicznaale właśnie, ten tren bedzie ograniczał ci swobodne ruchy iii jest duuze prawdopodobienstwo ze ktos niechcacy moze na nia nadepnac ;/
ale mimo to wybór trafny
ja ciągle nie moge znalezć koncepcji na siebie, nie mam pojecia w czym mi bedzie najlepiej ;/ no ale mam nadzieje ze znajde jakies cudoniedlugo wyruszam na polowanie
-
Napisano: 23 listopada 2009, 16:35
LookingForAngels napisał(a)
Weronica091: sukienka przepiękna, tylko powiedz mi, jak będziesz w niej tańczyła? Nie wiem, czy ten tren pozwoli Ci poruszać się bez ograniczeń...:]
A tak btw- co myślicie o tej sukieneczce w kolorze czerwonym? Strasznie mnie ciągnie do tego koloru. Chciałam kobalt, ale jak powiedziałam o tym w klasie, to teraz połowa dziewczyn przyjdzie w takich...;/
mam zamiar isc do krawcowej i "pozbyc sie" trenu
a ta sukienka w kolorze czerwonym wygladalaby cudnie! a na innych nie patrz, bardzo duzo daja i zmieniają dodatki etcpoza tym to że mówią nie znaczy, że naprawdę wybiorą ostatecznie ten kolor
-
Napisano: 23 listopada 2009, 19:29
Ale macie pomysłów!!!
Ja osobiście sukieneczkę już mam. Co prawda nie mam fotki, ale jest dosyć prosta i łatwo można ją sobie wyobrazić.
Jest w kolorze bardzo ciemnej oliwki, przed kolano, i marszczenia na biuście, z ładnie wyciętym dekoltem, jedyna jej ozdoba jest pas delikatnej, czarnej koronki pod biustem.
Zastanawiam sie czy może nie poszaleć i nie wziąć do niej czarnego szala? Czy to bedzie już przesada i wystarczy tylko ladna biżuteria? Jak sadzicie? -
Napisano: 23 listopada 2009, 21:26
ja polecam ci szczerze etole lub bolerko z futerka. sama takie kupilam na studniowke - czarne z poluskujacego futerka i jestem bardzo zadowolona. klasycznie elegancko i pieknie -
Napisano: 23 listopada 2009, 22:22
Musze: przesyłam Ci linka do allegro do takiej właśnie sukienki księżniczki. Jeśli cena wyda Ci się zbyt duża, zawsze możesz zgapić foto i poprosić krawcową o uszycie
http://allegro.pl/item826742343_dluga_elegancja_rozmiar_xs.html -
Napisano: 24 listopada 2009, 13:23
mi się podoba coś takiego na przykład -
Napisano: 24 listopada 2009, 14:06
ja szukam tej mojej sukienki z mango ale kurcze juz nie ma tej kolekcji;/;/
W ogóle dziewczyny z klasy juz w większości mają kiecki, a ja kurcze nie wiem nawet czego chcee;/;/
siedziałam dzis na necie i znalazłam dwie, które strasznie mi sie podobajata różowa najbardziej.. kosztuje niecałe 100 zl, ale cudowna jest. tylko powiedzcie mi, bedą one pasować na studniówke