suknie ślubne 2012
odpowiedz-
Napisano: 30 września 2011, 8:12
Co myślicie o sukniach ślubnych na przyszły rok, wiele się zmieni. Dodałam zdjęcie z kilku kolekcji sworzonych przez różne kreatorki mody, m.in
Monique Lhuillier,Herve Mariage,Nathalie Elbaz Cleuet, Emy Lee, Loanne i Elysa Bridal.
-
Napisano: 30 września 2011, 8:26
Suknia na jedno ramie jest przepiękna. Taka skromna. Reszta może być ale żadnej bym nie chciała mieć. -
Napisano: 30 września 2011, 8:35
Kilka sukienek jest naprawdę pięknych
,ale nie podobają mi się napuszone bezy. -
Napisano: 30 września 2011, 23:47
przejrzałam wszystkie, i wybieram jak na razie 1, 7 (choć bez takiego rozcięcia w udzie
), 11 i 16, czyli proste, skromne (choć wydaje mi się, że żadna suknia ślubna skromną nie będzie).
ostatnio zatrzymałam się z M przy wystawie:
- Patrz, ale beza!
- Beza? Bita śmietana!
Także mówię stop bitej śmietanie. -
Napisano: 5 października 2011, 17:34
Z tych sukienek najbardziej podobają mi się 7,8 i 18
są naprawde piękne -
Napisano: 8 października 2011, 20:57
moja suknia slubna bedzie wygladac tak i mam pytanie chce dobrac do niej bolerko lub rekawiczki i mam z tym problem bo niewiem co to tego kolorku bedzie pasowac jesli macie jakies fajne pomysly tp prosze o przesylanie mi na emaila marzenka-suszynska@wp.pl -
Napisano: 12 października 2011, 19:42
marzenka297 napisał(a)
moja suknia slubna bedzie wygladac tak i mam pytanie chce dobrac do niej bolerko lub rekawiczki i mam z tym problem bo niewiem co to tego kolorku bedzie pasowac jesli macie jakies fajne pomysly tp prosze o przesylanie mi na emaila marzenka-suszynska@wp.pl
obawiam się, że nie widać zdjęcia
-
Napisano: 5 listopada 2011, 0:28
Ja lubię delikatne koronki w sukniach ślubnych i troche mi ich brakuje w przedstawionych propozycjach. -
Napisano: 4 lutego, 23:25
Coś bym z tego dla siebie wybrała, a to mnie cieszy bo zaczynam się rozglądać
włosomaniaczka
-
Napisano: 7 lutego, 14:14
Marika250 napisał(a)
Coś bym z tego dla siebie wybrała, a to mnie cieszy bo zaczynam się rozglądać
Już masz fason wypatrzony? Czy raczej dopiero czeka Cię przymierzanie?
-
Napisano: 7 lutego, 19:00
agutka napisał(a)
Co myślicie o sukniach ślubnych na przyszły rok, wiele się zmieni. Dodałam zdjęcie z kilku kolekcji sworzonych przez różne kreatorki mody, m.in
Monique Lhuillier,Herve Mariage,Nathalie Elbaz Cleuet, Emy Lee, Loanne i Elysa Bridal.
moim zdaniem raczej niewiele się zmieni, nie widzę niczego nowatorskiego. Moda ślubna od wielu sezonów charakteryzuje się tym, że każdy znajdzie coś dla siebie. Są oczywiście trendy, ale obecnie zarówno klasyka jak i vintage i retro są w głównym nurcie
Co do sukienek to jedne bardzo fajne, inne zupełnie nie w moim guście
I tak powinno być 
-
Napisano: 20 lutego, 11:31
Wg mnie czwóreczka jest najładniejsza, tylko ten tren trochę dziwny, najlepiej wyglądałabym z lekkim trenem, ale i tak jest piękna!