Jesli moje zadane pytanie jest w złym wątku prosze o przeniesienie, z góry przepraszam
Mam na imie Piotr
W tym roku niechce kupować garnitura bo garnitur kupować na raz to głupota.. To wole kupić juz pare sobie modnych koszul (cena nie gra roli i marka). Zreszta po co mi marynarka i kamizelka jak na studniówce kazdy jest w ruchu(tanczy, bawi sie ogolnie) to tak czy siak marynarka jest zawieszona na krzesełku, według mnie kamizelka i marynarka kiepsko sie spisuje, według mnie lepiej jakieś fajne spodnie pasujace na ta okazje, modna koszula, ładny krawat i do DZIEŁA
Myslałem by kupić jakieś spodnie od garnituru, jakaś modna koszule, modny krawat, modne buty, oczywiście wypad do kosmetyczki(make up- poniewaz mam strasznie dużo blizn potrądzikowych no i jak wiemy trzeba to jakoś zakryc...), fryzjer rowniez obowiazkowy..
Doradzicie mi jakie koszule sa modne ?
spodnie ?
buty?
krawat?
jeśli to w miare możliwe, prosze o podesłanie linków z fotkami. Wiem, ze moze wydać sie to komus smieszne i wydawac, ze ide na łatwizne ale bardzo was prosze. Chce tego dnia świetnie wygladać...chce zaskoczyć wszystkich dookoła...
Czekam za waszymi opiniami i za kazda opinie dzięęękuje
paramtery moje to: 181, waga 70kg, brunet, niebieskie oczka
Pozdrawiam wszystkich