wesele na 150 osób

1. bardotka Nowicjuszka

awatar

Napisano: 9 sierpnia 2010, 13:22

Witam. Moja koleżanka za dwa lata bierze ślub, a ja jestem świadkiem na jej
    ślubie. Obiecałam, że pomogę jej w znalezieniu odpowiedniej sali. Chodzi o
    coś, co pomieści wspomniane w temacie 150 osób, będzie klimatyzowane (wesele w
    lecie). Fajnie by było, gdyby to było coś przyjemnie zlokalizowane, nie musi
    być w samym mieście. Właśnie chyba dobrze by było, gdyby było położone poza
    miastem, tak, żeby można było wyjść się przewietrzyć i przespacerować. Będę
    wdzięczna za wszelkie informacje :)

2. mm444 Zadomowiona

mm444 awatar

Napisano: 11 sierpnia 2010, 14:05

Przydałoby się trochę sprecyzować prośbę. Nie sądzę, żeby w grę wchodziły też miejscowości na drugim końcu Polski, więc może jakiś rejon, województwo?

3. ForFun Nowicjuszka

awatar

Napisano: 23 sierpnia 2010, 10:22

Koleżanka chyba przysnęła ;) Daj znać jakie miasto, znam kilka fajnych lokali w dużych miastach Polski. Sama mieszkam w Krakowie. Tu bardzo fajnym obiektem weselnym jest restauracja Krakowskie Przedmieście w Zabierzowie (w centrum Kraków Business Park). Tam się zmieści nawet i 200 osób, otoczenie też jest fajne, więc można zrobić atrakcyjne zdjęcia.

4. bardotka Nowicjuszka

awatar

Napisano: 24 sierpnia 2010, 14:52

Hehe no przysnęło mi się, sory. Nie wiem czemu zapominam, żeby podać miasto, co za egocentryzm z mojej strony. Otóż lokalu potrzebuję w Krakowie, albo w jego okolicach. Co to za Krakowskie Przedmieście? Możesz coś więcej napisać na ten temat, albo podać linka do strony? :)

5. yollllanda Nowicjuszka

awatar

Napisano: 24 sierpnia 2010, 19:54

Witam,

bardzo zaciekawił mnie ten wątek i chciałabym zabrać głos w dyskusji. Otóż dwa tygodnie temu byłam na weselu mojej siostry organizowanym w Krakowskim Przedmieściu w Zabierzowie. Kochane, dawno się tak nie bawiłam :) Przyznam szerze- choć niechętnie, ale jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o jedzenie i nie gustuję np. w łososiu czy jakichkolwiek owocach morza. Dzięki Bogu nie zmusili mnie do jednej potrawy lecz mogłam wybierać!! Muzyka świetna (do dziś mam odciski ;) ), wystrój klasyczny, elegancki. Słowem BOMBA!! :)

P.S Mają młodego i przystojnego DJa ;)

P.S2. Na dowód przesyłam zdjęcie zrobione zanim wszyscy dobraliśmy się do jedzenia.

zaloguj się

nie masz konta? zarejestruj się, to tylko 30 sekund!

zapomniałeś hasła?

zarejestruj się na

masz już konto?